ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ : ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ : ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ : ΧΑΡΤΗΣ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
triasemporolatomiki.gr
Αρχική > Εταιρικό Προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμπειρία των συντελεστών της εταιρείας μας στην παραγωγή & εμπορία αδρανών υλικών και ασφαλτοσκυροδεμάτων ξεκινά από το 1958 οπότε εγκαταστήσαμε την πρώτη μονάδα παραγωγής (από τις πρώτες σύγχρονες στην Ελλάδα) στην Πετρούπολη Αττικής και σε συνέχεια στον Αγ. Ιωάννη Κορωπίου Αττικής.

Η δραστηριότητα της Εταιρείας καλύπτει την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών αδρανών υλικών που χρησιμοποιούνται σε όλα τα τεχνικά έργα για την παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος, επιχρισμάτων, ασφαλτοσκυροδεμάτων, οδοστρωσίας και πάσης φύσεως έργων υποδομής.

Η φιλοσοφία μας θα μπορούσε να περιγραφεί από το τρίπτυχο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Για την εξασφάλιση της ποιότητας δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο εργαστήριο ελέγχου παραγόμενων προϊόντων.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ EN ISO 9001:2008 ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

επιχρίσματα

 

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την εξασφάλιση της ποιότητας δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο εργαστήριο ελέγχου παραγόμενων προϊόντων. >>

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Ιωάννης - Τ.Θ. 277
19400 Κορωπί - Αττική
Τηλ. 2106627726-9, 2106625186-7
Fax. 210 66 23 583
email

ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΜΜΟΣ ΜΠΕΤΟΝ. ΑΜΜΟΣ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ. ΣΚΥΡΑ ΜΠΕΤΟΝ. ΨΗΦΙΔΕΣ.ΣΚΥΡΑ ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑΣ. 3Α ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑΣ. >>

 
© Copyright 2010 - ΤΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε.- All rights reserved. αρχική | επικοινωνία